Dette eventet har allerede funnet sted!
Møteplassen Superevent Oslo 18. oktober Møteplassen Superevent Oslo 18. oktober

Møteplassen Superevent

Bli med på Møteplassen Superevent på Quality Hotel 33 i Oslo 18. oktober!

 

Det blir en fantastisk dag full av kule aktiviteter, spennende møter og ikke minst fest! Åge Sten Nilsen,Tor Fløysvik og Nilsi står for underholdningen.

 

Du kan selv velge om du vil være med hele dagen eller om du kommer til middagen og festen om kvelden. Les mer her om hva som er inkludert i heldags- og halvdagspakken »

 

De som melder seg på heldagspakken får høre relasjonspsykologen Andreas Løes Narums interessante foredrag om kjærlighet og relasjoner. Tor Fløysvik fra Skal vi danse kommer for å vise hvordan man fører seg på dansegulvet, og man får mulighet til å bli litt bedre kjent med de andre single via Ice-breaker, som er speed-dating på Møteplassens egen måte. Denne aktiviteten bryter isen og skaper nye bekjentskaper umiddelbart på en avslappet måte.

 

Før kveldens middag med standup-komikeren Nils-Ingar ”Nilsi” Aadne, har Møteplassen ordnet med Happy hour i baren, der det blir tid til bare å slappe av og hygge seg med de andre single.

Etter middagen drar partygruppen Polyester i gang festen sammen med Åge Sten Nilsen. Åge vil servere en rekke Queen-perler og en håndfull hits fra andre stjerner. Han kommer garantert til å leve opp til stempelet som en av Norges beste vokalister og entertainere…

 

Det hele blir bundet sammen av den fantastisk herlige programlederen Kathrine Sørland, som sammen med Geir Hamnes skal være konferansier for Møteplassen Superevent.

 

Antrekk bør være pent og anbefalt alder er 35-55 år

Møteplassen Superevent Oslo 18. oktober
Møteplassen Superevent Oslo 18. oktober

Møteplassen Superevent arrangeres i samarbeid med Best Company AS

Har du spørsmål i forbindelse med arrangementet, ta kontakt med Best Company AS mellom kl 10:00 og kl 14:00 på tlf 23 40 10 20 mandag til fredag eller aller helst, per mail til post@bestcompany.no

Møteplassen Superevent Oslo 18. oktober

Er du Singel? – Meld deg på allerede idag!

Information

Dato:

18. oktober, 2014

 

Tid:

Fra 12.00 – 02.30

 

Sted:

Quality Hotel 33. Østre Aker vei 33, 0581 Oslo.

 

Antrekk bør være pent og anbefalt alder er 35-55 år

Du trenger ikke å være medlem for å melde deg på dette arrangementet.

 

Trenger du overnattning på Møteplassen Superevent 18.oktober i Oslo?

 

Da har vi ordnet et godt tilbud på hotellet hvor eventet er, på Quality Hotel 33 i Oslo Les mer »

 

 

 


Heldagspakke Halvdagspakke Lukk