Dette eventet har allerede funnet sted!
Møteplassen Superevent Oslo 18. oktober Møteplassen Superevent Oslo 18. oktober

Underholdning

Bli med på Møteplassen Superevent i Oslo 18. oktober! Åge Sten Nilsen, Tor Fløysvik og Nilsi står for underholdningen. Det blir en fantastisk dag full av kule aktiviteter, spennende møter og ikke minst fest!

 

Underholdning

ÅGE STEN NILSEN

Åge ble for alvor kjent som frontfigur i glam-rock bandet WigWam for rundt 10 år siden. Siden den gang har han hatt stor suksess som soloartist og som Nordens kanskje beste tolker av Freddy Mercury/Queen.  Siden 2008 er forestillingen ”The Show Must Go On” med Åge blitt sett av over 250.000 personer!

 

Under Møteplassen Superevent vil Åge servere en rekke Queen-perler – og en håndfull hits fra andre stjerner.  Han kommer garantert til å leve opp til stempelet som en av Norges beste vokalister og entertainere…

Underholdning

NILS-INGAR ”NILSI” AADNE

Nilsi debuterte i 2003 som standup- komiker.  Etter at han vant ”Komiprisen” i 2011, skjøt karrieren fart for alvor.  I dag kjenner vi ham fra en rekke standup-show og ikke minst gjennom hans mange innslag på TV2s ”SenKveld”.  Nilsi kommer garantert til å lage topp stemning når vi møtes til Møteplassens første Superevent i Norge!

Underholdning

TOR FLØYSVIK

Hele Norge kjenner Tor fra hans skarpe kommentarer som dommer i ”Skal Vi Danse” på TV2.  Tor er anerkjent i dansemiljøer over hele Europa – som coach/instruktør og som tidligere utøver.  Under Møteplassen Superevent vil Tor Fløysvik og andre fra hans danseskole gi deltakerne en innføring i hvordan man beveger seg på parketten…

Underholdning

POLYESTER

Norges mest populære partyband – for mange kjent gjennom flere TV-produksjoner på NRK.  Polyester har de siste fem årene vært Jahn Teigens faste backingband.  Lørdag 18. oktober vil de sørge for førsteklasses musikalsk underholdning etter middagen

Underholdning

KATHRINE SØRLAND

Med mer enn 250 TV-programmer på sin CV etter debuten i 2003, har Frøken Norge-vinneren fra 2002 (og 4. plass i Miss World) forlengst etablert seg som en av de mest populære profilene i Norge.  Sammen med Geir Hamnes skal Kathrine binde sammen alt som skjer under Møteplassen Superevent som konferansier.

Underholdning

ANDREAS NARUM

Andreas Løes Narum har lang erfaring som organisasjonspsykolog. Narum jobber blant annet også med parterapi, og har påbegynt en doktorgrad på Universitetet i Oslo om ”Individuelle forskjeller og kjærlighet”. Andreas medvirket også i NRK-programmet ”Bør de gifte seg”.

Er du Singel? – Meld deg på allerede idag!

Information

Dato:

18. oktober, 2014

 

Tid:

Fra 12.00 – 02.30

 

Sted:

Quality Hotel 33. Østre Aker vei 33, 0581 Oslo.

 

Antrekk bør være pent og anbefalt alder er 35-55 år

Du trenger ikke å være medlem for å melde deg på dette arrangementet.

 

Trenger du overnattning på Møteplassen Superevent 18.oktober i Oslo?

 

Da har vi ordnet et godt tilbud på hotellet hvor eventet er, på Quality Hotel 33 i Oslo Les mer »

 

 

 


Heldagspakke Halvdagspakke Lukk