Så var Møteplassen Singeltreff 2014

Takk til alle som var med på Møteplassen Singleltreff!

 

Vi på Møteplassen vil takke alle som var med og deltok på Møteplassens Singeltreff i Son. Vi hadde et par deilige dager med strålende sol, gode middager, mye latter og nye bekjentskaper!

 

Den 29. mai møttes både norske og svenske single i kystbyen Son for arrangementet Møteplassen Singletreff. Treffet ble arrangert på det vakre spahotellet Quality Spa & Resort Son, bare et steinkast fra sjøen.

 

Den første dagen ble innviet med en velkomstskål ute i det pene været før det var tid for felles lunsj. Ettermiddagen var fylt med aktiviteter, blant annet en forelesning med den kjente psykologen Kristin Spitznogle, Ice-breaker (Møteplassens egen form for speed-dating) og danseundervisning med ”Skal vi danse”-profilen, Tom Erik Nilsen. Mange av de single passet også på å nyte en kald øl på uteserveringen i den strålende solen. Andre koblet av inne i spa-avdelingen på hotellet.

 

Da kvelden nærmet seg ble det disket opp med en god treretters middag. Konfransierene for singeltreffet var programlederne Geir Hamnes og Kathrine Sørland, som også tok ordet ved middagen. De ordnet en roterende bordplassering slik at singlene kunne bli kjent med så mange som mulig. Da alle var vel forsynt ble det dans, og festen varte helt inn i de små timene.

 

Dagen etter ga Kathrine Sørland en interessant forelesning om styling. Kathrine, som blant annet er talskvinne for klesmerket Lindex, kunne sakene sine og ga mange gode tips og råd. Så var tiden inne for en mingletipstur ute i det fine været. Den lykkelige vinneren vant en billett til singlearrangementet Møteplassen Weekend 2014 som tar plass i den svenske kystbyen Varberg 5-7 september

 

Møteplassen Singletreff 2014 ble en et fantastisk arrangement, som vi håper å kunne gjennomføre flere ganger i fremtiden!