SINGLE – BLI STYLET PÅ MØTEPLASSENS SUPEREVENT!

SINGLE – BLI STYLET PÅ MØTEPLASSENS SUPEREVENT!
SINGLE – BLI STYLET PÅ MØTEPLASSENS SUPEREVENT!

Møteplassen har i forbindelse med årets event inngått et samarbeid med skjønnetssalongen Beauty Inn, som er en skjønnhets- og velværekjede i Oslo.

 

Her vil deltagerne få muligheten til å skjemme seg selv bort ved å få profesjonell bistand når de skal få frisket seg opp før den store festkvelden. Så for de som ønsker seg litt ekstra velvære er det er bare å stikke innom Beauty Inn sin stand mens man mingler eller tar en pause fra det øvrige programmet.

 

Beauty Inn har skreddersydd  en rekke behandlinger som kan passe deg under årets Superevent den 18. oktober på Quality Hotell 33. 

De vil da kunne tilby følgende behandlinger. Massasje, hudpleie, stell av negler, sminking og ikke minst hårstyling. Dette kan du da få utført til en svært hyggelig pris og gode stylingtips kan man også få fra deres terapauter denne dagen.

 

Beauty inn vil fra kl 12:00 til kl 18:00 stille opp på arrangementet med et crew av terapeuter som kan utføre en rekke behandlinger.

 

Beauty Inn ble etablert i 2008 og eies og drives av Myhoa, som er utdannet skjønnhetsterapeut fra Los Angeles i California. I tillegg til å hjelpe deltager til å få frisket opp utsende vil Myhoa også være vertinne under Møteplassens Supervent. Her vil hun dele sine kunnskaper innen skjønnet og helse samt gi tips til single som er på søken etter partner.

 

SINGLE – BLI STYLET PÅ MØTEPLASSENS SUPEREVENT!

Møteplassen treffer Myhoa mens hun forbereder seg til eventet og det er ikke tvil i at hun ser frem til den 18. oktober.

 

”Dette blir veldig bra. Årets event har et meget bra program og det blir fullt av muligheter for de single som møter opp”  sier hun med et lurt smil.

 

Vi spør Myhoa hvorfor hun synes single bør ta sjansen og delta på Møteplassens Superevent og hun svarer følgende:

 

” Dette er en fantastisk fin mulighet til å bli kjent med nye mennesker og samtidig ha det veldig hyggelig. Ingen trenger å være redd for at de ikke skal bli tatt godt vare på. Arrangementet er lagt opp slik at det blir lett å knytte kontakter med nye mennesker, som forhåpentligvis kan føre til både vennskap og forhold.”

 

Når Møteplassen spør Myhoa om hun har noen tips til single som ønsker å finne seg en partner så kommer svaret raskt:

 

 ”Ikke vær redd for å ta kontakt med en person du har lyst til å bli bedre kjent med. Hvis du er mer fremoverlent, og åpner deg, er mye av jobben gjort. Alt du trenger å gjøre er bare å gå bort og si «hei» og samtalen vil som regel gå greit videre.”

 

Sikre din plass på Møteplassen Superevent nå »

Les mer om skjønnetssalongen Beauty Inn »