Møteplassen Training Camp – En fantastisk singelreise!

Møteplassen Training Camp – En fantastisk singelreise!

Nå er årets Singel-reise, Møteplassen Training Camp 2014 over for i år. Det har vært en helt fantastisk uke med mange nye bekjentskaper og herlige opplevelser!

 

I tillegg til strålende sol, et glitrende hav og en og annen sangria hadde vi med oss en gjeng herlige single som bød på mye latter.

 

Sammen kjempet vi oss gjennom de 78(!!) forskjellige treningspassene man kunne velge mellom. Springtimes dyktige instruktører heiet, ga pepp-talk og lærte oss ett og annet om strekking, løpeteknikk og ga tips det det trengtes.

 

Hvis man ikke ville være med på treningsplassen kunne man parkere seg i en av de ”grønne stolene” på strandverandaen i nærheten av Playaplankan, der mange av øktene ble gjennomført for å spise en is eller sippe en kald sangria i stedet.

 

I og med at det var en reise for single, og mange reiser alene, bar det stor fokus på det sosiale, selv om ettermiddagene og kveldene. De fleste som følger med på Møteplassen Training Camp gjør ikke det i første hånd for å treffe sin livs kjærlighet, men heller for å ha reiseselskap og treffe nye venner. Men visst var det kjærlighet i luften også ;)

Om kveldene ble det blant annet Musikk Quiz, Ice-Breaker (Møteplassens egen form for speed-dating), Buggkurs, Minglebingo, 80-tallsfest, Minletipstur, Forelesning, 5-kamp på stranden og fest.

 

Nå har vi kommet hjem og landet litt etter vår fantastiske reise i Portugal, og har endelig gjennomgått alle bildene som ble tatt på reisen. Nedenfor kan du se et utplukk av bildene fra singelreisen vår.

 

Som avslutning vil vi på Møteplassen takke alle fantastiske single og Springtime Travels dyktige instruktører for en herlig treningsuke i Portugal.

 

 

Les mer om singelreien og Møteplassen Training Camp 2014 »